Tel : 0525-684632 // Mobiel : 06-24951942 info@spinvrij.nl

Home

Spinnenbestrijding en oplossen Spinnenoverlast met Spinvrij.nl
Bent u  voor uw spinnenoverlast op zoek naar een spinnenman , die voor u het spinnenprobleem oplost en dus de spinnenwebben en hun vervuiling aanpakt,

Dan bent u voor dit probleem bij Spinvrij.nl aan het juiste adres.

Spinvrij.nl maakt 100% een eind aan  spinnenvervuiling /  spinnenplaag / webben en hun bewoners.

Dus een eind aan uw spinnenproblemen met ons als spinnenbestrijder/spiderbuster.

spinvrij spinnenbestrijdingVeel woningen en of bedrijfspanden worden tegenwoordig aan de buiten kant aangelicht. Behalve dat dit inbraakpreventief werkt, trekt dit ook een verscheidenheid aan insecten aan. Ook woningen en bedrijven die in de buurt van water of een bosrijke omgeving staan kunnen met dit probleem te maken krijgen. Deze insecten trekken op hun beurt weer spinnen aan die zich graag in allerlei hoekjes en gaatjes van het betreffende pand vestigen,wat de nodige vervuiling en overlast met zich meebrengt.

 

De werking van Spinvrij

Spinvrij is al 10 jaar gespecialiseerd in het milieu- en diervriendelijk impregneren van woningen/bedrijfspanden dit ter voorkoming van webben, uitwerpselen en ander insectenoverlast. Het product SPINVRIJ® zorgt ervoor dat het web van de spin niet meer hecht aan de betreffende ondergrond en alle plekken waar hij zich schuilhoud voor vogels worden behandeld. De spin zal deze plek dan ook verlaten en op zoek gaan naar een andere locatie het grote voordeel hiervan is dat deze plek ook voor een andere spin niet meer bewoonbaar is waardoor een spinvrije woning, schuur, serre, tuinhuis, woonboot of bedrijfspand word gerealiseerd!!!!

Binnenshuis

Voor spinnenbestrijding bij spinnenoverlast binnenshuis heeft spinvrij een spuitbus op de markt gebracht.

Product informatie

spinvrij komt bij u langs voor spinnenbestrijding

Het product waar wij mee werken is 100% mens-, dier- en milieuvriendelijk. Het is biologisch afbreekbaar en géén bestrijdingsmiddel! Na behandeling van uw woning/bedrijfspand geven wij op contract basis het hele kalenderjaar garantie op het spinoverlast blijven van het behandelde project.

Spinvrij is een door VROM-INSPECTIE goedgekeurd product