Tel : 0525-684632 // Mobiel : 06-24951942 info@spinvrij.nl

Wij sluiten voor bedrijven, instellingen en andere grote gebouwen speciale jaar contracten af die in overleg met u en dus niet stilzwijgend worden verlengd na het afsluiten van zo’n contract bent u gegarandeerd een kalender jaar lang van de spinnen vervuiling en overlast verlost !!! U kunt ook kiezen voor een eenmalige behandeling . P1010107     

In al onze overeenkomsten is opgenomen dat u met een contract een kalender jaar garantie heeft, of 2 maanden per eenmalige behandeling, maar de ervaring wijst uit dat spinvrij tot ongeveer 6 maanden actief blijft. Bij een onbevredigend resultaat in de garantie periode zal de behandeling op die plek opnieuw en kosteloos worden uitgevoerd. P1010127klU kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen en Spinvrij zal samen met u een plan maken om aan alle spinnenoverlast direct een einde te maken.

Spinvrij voor: – Woningbouwverenigingen – Kantoorgebouwen – Bedrijfspanden – Winkelcentra enz. enz….. Het spinvrij houden van uw gebouw(en) geeft een nette verzorgde indruk naar uw klanten toe. Iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk is, en een eerste indruk maak je maar ÉÉN keer.     

WebWinkel

advertisement

Winkelmand