Tel : 0525-684632 // Mobiel : 06-24951942 info@spinvrij.nl

Spinnenoverlast? Niet op grote hoogte voor Spinvrij!

Woon of werk je op de 18e verdieping van een toren in Amsterdam? Geen probleem voor Spinvrij! Wij hebben de hele buitenkant van de steltlopertoren Spinvrij behandeld, en dat is zeker iets om over op te scheppen op de website. Onze professionele spinnenman kent geen angst, zelfs niet op grote hoogte. Spinvrij maakt elke plek spinvrij, hoe hoog of groot ook. Dus geen last meer van spinnenwebben op jouw etage. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf de kracht van Spinvrij!

Spinvrij spinnenbestrijding de Steltloper in Amsterdam

Spinnenbestrijding bij spinnenoverlast

De spinnenman begint de spinnenbestrijding met het  verwijderen van de spinnenwebben.  Met een ragebol worden spinnenwebben zover we erbij kunnen (ca. 6 meter hoog) verwijdert.

De ingekapselde nesten worden opgepakt en verplaatst naar een nabij gelegen struik of plant.

Elke plek waar een spin zich thuis zou kunnen voelen en zich zou kunnen verschuilen voor vogels, wordt met “Spinvrij” geïmpregneerd waardoor deze plek voor hem onbewoonbaar wordt en hij uit zichzelf het pand verlaat wat inhoud dat ook een andere spin niet zijn plek zal innemen wat einde van de spinnenoverlast betekend.

spinnen overlast spin spinvrij almere amsterdam amstelveen

SPINNENBESTRIJDING

Na de spinnenbestrijding  is de favoriete plek van de spin(nen) veranderd tot de slechtst denkbare plek, u heeft de komende  maanden gegarandeerd geen spinnenoverlast of vervuiling meer en de ervaring heeft uitgewezen dat Spinvrij tot 6 maanden actief blijft en zijn werk blijft doen.

SPINNENOVERLAST

De ervaring leert ons dat twee Spinvrij behandelingen per jaar voldoende zijn om uw pand een heel jaar spin , uitwerpselen en web vrij te houden, dus 100% geen spinnenoverlast meer. Daarom bieden wij u ook een jaarcontract aan met 2 Spinvrij behandelingen per jaar tegen een uiterst scherpe prijs! 10% korting per behandeling !!!!

Een Spinvrij jaarcontract heeft een looptijd van het kalenderjaar en wordt in overleg met u (dus niet stilzwijgend) verlengd. Bij het nemen van een contract heeft u het hele jaar garantie op het moment dat u na de eerste behandeling weer spinnenoverlast heeft meld u dat en we komen de tweede behandeling uitvoeren of na 3 à 4 maanden bij geen klachten maken we een afspraak voor de tweede Spinvrij behandeling mocht u daarna nog een keer spinnenoverlast hebben komen we de spinnenbestrijding op die plekken onder garantie nogmaals uitvoeren

Spinvrij Contract : 10 % korting en het hele jaar garantie

 

spinneninvasie in huizen en tuinen